Disclaimer

Beauty Impulsesis bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. De meningen hier zijn de mijne en niet die van een adverteerder, bedrijf, affiliate of groep.

Ik doe mijn best om accurate informatie te verstrekken, maar begrijp alsjeblieft dat ik geen make-up artist, arts of deskundige op elk gebied. Alsjeblieft niet beschouw mijn mening niet als substituten voor geluid professioneel advies.

De informatie op de blog kan zonder kennisgeving worden gewijzigd en wordt niet gegarandeerd volledig, juist of up-to-date is. Terwijl ik probeer de blog op een regelmatige basis bij te werken, kan het niet altijd de meest actuele ontwikkelingen.

Geen van de inhoud of meningen zijn steeds bedoeld om schade of kwaadaardig welke religie, etnische groep, club, organisatie, bedrijf of individu.

De inhoud gepubliceerd op de blog is beschermd door het auteursrecht, en ongeautoriseerd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, uploaden, posten, verzenden of dupliceren van een van de materiaal is verboden zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Om toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren verkrijgen, stuur dan een e-mail naar mij op beautyimpulses@gmail.com

Ik heb respect voor de intellectuele eigendomsrechten van anderen. Bij deugdelijke ingebrekestelling, zal ik verwijder gepost door gebruikers opmerkingen, berichten, berichten, afbeeldingen of andere opmerkingen op of aan de blog die het auteursrecht schenden, of de toegang tot het blog (of een deel daarvan) tegen de gebruiker die herhaaldelijk de blog gebruikt in schending van het auteursrecht.

U mag geen gebruik maken van de blog voor iets anders dan een rechtmatig en legitiem doel, en behoud ik mij het recht te beperken of uw toegang te ontzeggen tot de blog of andere passende actie als je de wet overtreden, zeggen of doen kwetsende dingen, of die een activiteit dat de rechten schendt van een persoon of entiteit.

De blog is een bedrijf met een reclame-model. Tenzij anders vermeld, worden alle redactionele inhoud is mijn eigen en nooit beïnvloed door een adverteerder, affiliate, public relations firma of beauty-industrie bedrijf, zelfs in gevallen waarin de producten worden besproken worden ontvangen als vrije pers monsters. Bovendien, nooit is de ontvangst van de pers of als monster, het bijwonen van gebeurtenissen in de branche ooit een garantie dat een product, indien beoordeeld, zal worden afgebeeld in een positieve of negatieve licht.

Gebruik van de blog is op eigen risico en u aanvaardt de volledige verantwoordelijkheid voor schade die voortvloeit uit het. De blog wordt geleverd “as is”, zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, en uw gebruik van de blog vormt uw akkoord met deze voorwaarden.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer of over mijn product reviews, stuur dan een e-mail naar mij op beautyimpulses@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s