About

Dag lieve bezoekers,
Mijn naam is Isabel, 43 jaar en wonend in Utrecht. Ik woon samen met mijn gezin en mijn allerliefste Shih-Tzu hond Luna gezellig in een groot appartement ! Mijn grootste passie’s zijn: fashion, beauty, muziek en mijn meiden. Dit alles combineer ik graag met een grote kop capuchinno! Naast mijn hobby schrijven over artikels zoals beauty en muziek vind ik het ook super leuk met mij tiener meiden te shoppen en natuurlijk lekker samen tutten.

Isabel met luna

Samen met mijn echtgenoot Lex zijn wij een Producer en DJ school (EDM School Nederland) gestart in Januari 2013 te Hilversum. DJ Blue Sense is een producer en DJ trance dance music. Zo vind je hier ook veel informatie over trance muziek en EDM School Nederland. EDM School Nederland doet ook fotoshoots voor de aankomende producer en DJ talenten. Hierbij zal ik de visagie verzorgen.

Benieuwd naar mijn portfolio?
Deze komt snel online te staan!

Mijn passie voor creatief bezig zijn deel ik samen met mijn echtgenoot. Hij geeft les in Produceer en DJ’ing en is een groot voorbeeld voor mij. Zijn muziek producties inspireren mij enorm en door de zelfde interesses leer ik van hem en hij van mij!

Beauty Impulses is een beautyblog waar ik mijn dagelijkse liefde in kwijt kan. Schrijven over beauty en muziek, jouw op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en een overdosis aan muziek. Naast het bloggen ben ik moeder van twee prachtige meiden.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om lekker te snuffelen in de beauty en muziek artikelen op mijn blog. Wil je meer over mij willen weten, aarzel niet en vraag het gerust wat je nog meer wil weten, dat vind ik namelijk harstikke leuk !

Je kunt mij ook Op EDM School Nederland vinden.
Je kunt mij ook volgen op Twitter, Facebook !!

Have an amazing time here on Beauty Impulses!

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s