Kiezen Van De Juiste Oorbellen Voor Jouw Gezichtsvorm

Hallo Beauties!

Vrouwen die een basiskennis van oorbel stijlen en gezichtsvormen hebben, zijn in staat om de perfecte oorbellen voor elke gezichtsvorm te kopen. Wanneer het winkelen voor oorbellen, bedenk dan dat de voorgestelde stijl voor elk vorm van het gezicht niet kan werken voor sommige individuen. Vergeet niet om nadruk te leggen op de algemene vorm van een oorbel in plaats van alleen de oorbel stijl. Sommige oorbellen, zoals bungelt, komen in een grote verscheidenheid van vormen.

De beste Oorbellen voor Ovale gezichten

Vrouwen met ovale gezichten zien er goed uit in bijna elke stijl van oorbellen. Zij kunnen echter een bijzonder opvallende look creëren, door het dragen van ovale bungelende oorbellen. Deze oorbellen zal de aandacht vestigen op het elegante gezicht, de vorm zonder toevoeging van breedte of lengte. Vrouwen met ovale gezichten zien er ook fantastisch uit bij het dragen, van teardrop oorbellen. Net als ovale bungelende oorbellen, deze stukken accentueren van het gezicht die de natuurlijke vorm  creëren van een gevoel van symmetrie of evenwicht.

De beste Oorbellen voor Ronde gezichten

Vrouwen met ronde gezichten kunnen ernaar streven, hun gezicht te verlengen en een gezwollen uiterlijk door te kiezen voor teardrop en oorbellen te minimaliseren. Zoek oorbellen die lang angulaire uitvoeringen zijn in tegenstelling tot ronde ontwerpen. De meeste vrouwen met een rond gezicht moet het vermijden van bungelende ronde schijven als je daarvoor zou kiezen,  kan het gezicht breder lijken. Het is bijna altijd het beste voor vrouwen met een rond gezicht met oorbellen van een dunne tot medium breedte te kiezen.

De beste Oorbellen voor Hartvormige gezichten

Bij het kiezen van oorbellen voor hartvormige gezichten, op zoek naar oorbellen met langwerpige lijnen en curven. Oorbellen met langwerpige bochten zal helpen om evenwicht in het gezicht en zal de aandacht vestigen op de ogen, jukbeenderen en kaaklijn. Vrouwen met hart-vormige gezichten zien bijzonder goed in bengelen, teardrop, en kroonluchter oorbellen. Kies kroonluchter oorbellen in diamant vormen,  een interessant contrast toe te voegen aan het gezicht.

De beste Oorbellen voor Vierkante gezichten

Vrouwen met vierkante gezichten moeten kiezen oorbellen met afgeronde ontwerpen die de jukbeenderen en kaaklijn verzachten. De beste keuzes zijn langwerpig, bungelende  oorbellen. Die vrouwen die graag extra drama toevoegen aan hun uiterlijk kunt kiezen oversized hoepels dat de kaaklijn borstelen of uit te breiden onder de kaaklijn. Dergelijke hoepels zal zowel verzachten het gezicht en maken het kleiner lijkt. Vrouwen met vierkante gezichten moeten voorkomen dat het dragen zeer breed oorbellen.

De beste Oorbellen voor Diamantvormige gezichten

Vrouwen met diamant-vormige gezichten moet kijken voor oorbellen met lange, elegante rondingen. Zowel bengelen en hoepel stijlen accentueren dit type gezicht. Kies oorbellen met zachte rondingen aan een scherpte rond de jukbeenderen of kaaklijn te minimaliseren. Die individuen met diamant-vormige gezichten moeten voorkomen dat het dragen oorbellen, dat ook over een diamantvorm. Deze stukken zullen de lijnen van het gezicht overdreven lijken en zijn over het algemeen niet vleiend.

Kijk jij ook naar wat voor vorm jouw gezicht heeft ?  Ga je dan pas je oorbellen?

Beauty impulses Handtekening

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s