Yves Saint Laurent La Laque Couture Tie and Dye Lente 2013

Hallo Beauties!

Misschien wel de heetste nagellakken van het jaar, dus check YSL’s nieuwe La Laque Couture Tie Dye nagel pigmenten om te zien of je ze kunt weerstaan deze schoonheden!

Ik ben verder dan enthousiast over Yves Saint Laurent La Laque Couture Tie en Dye nagellakken voor de lente 2013 als je naar deze nagel lak op zoek bent naar koeler dan alles wat we tot nu toe hebben zo veel kleur en de  tips gaat zien. Blijkbaar is de uber-populaire mode-en cosmetica merk Yves Saint Laurent, koos Couture Tie Dye voor haar nieuwe La Laque Couture Tie en Dye nagellakken en het resultaat is een gradatie kleur die uniciteit, versheid, speelsheid en verfijning uitstraalt!

De wereld van de nagel lak is sterk geëvolueerd als nieuwe ideeën hebben geholpen de grenzen van beide pigmenten en formules, dus het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van de nieuwe tinten en ingrediënten mixen die gericht zijn op vrij-up van uw nagels. Dus, wat maakt Yves Saint Laurent La Laque Couture Tie en Dye zo bijzonder? Nou, de koele gradiënt tinten die streven naar een zinderende manicure, elke laag met zijn rol in de verfraaiing proces van de tips te leveren.

Hoe intenser gekleurde basis biedt een verfijnde, pigmentatie, de middelste laag die is voorzien van een pure kleur is bedoeld om een ​​zoete glans dat verschijnt terwijl de bovenste laag, dat is eigenlijk de toplaag en is je reinste en een ook alleen worden gebruikt creëren geeft de nagel een ‘pure’ glittery afwerking die aanvoelt elegant en natuurlijk helemaal ja, geef de volgende YSL La Laque Couture Tie en Dye tinten een keer te proberen om je ware match te vinden:

  • 01 Vers Coat-een koraal mandarijn
  • 02 Pop Coat-een mooie roze
  • 03 Hip Coat-stijlvolle paars
  • 04 Cool Coat-koel blauw

Om de beste resultaten van Yves Saint Laurent La Laque Couture Tie en Dye nagellakken werkt als volgt:
Breng de gekleurde basislaag op de nagel als gewone nagellak en laat het pigment drogen
Schud de Top Coat en bedek de bodem om het een glam, glittery de afwerking die betovert is!

Elk van deze zinderende nieuwe nagellakken voor het voorjaar van 2013 bij de Douglas, V&D en de Bijenkorf voor     € 19.95, dus zorg ervoor dat jouw favoriete Couture Tie Dye pigment te grijpen is, ze zijn al te koop en met mensen die al zoemend over deze limited edition nagellak, ze waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank gaan!

Wat vinden jullie van deze Yves Saint Laurent La Laque Couture Tie and Dye? 

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s