DIY: Hoe Kan Ik Mijn Haren Thuis Bleken?

Hallo Beauties!

Je haar thuis bleken is een proces dat enige tijd duurt en het gaat om specifieke voorbereiding, vooral als je  natuurlijke haarkleur donker bruin of zelfs zwart is. Voordat je begint met het bleekproces, zorg ervoor dat je, je benodigheden van alle producten die je nodig hebt: haar conditioner, haar repair behandeling, blauwe bleekmiddel, toner, verf borstel, handschoenen en een oude handdoek.

Stap 1

De weken of zelfs maanden voordat je aan het bleken van je haar begint, moet je zorgen voor jouw lokken, meer dan je normaal zou doen. Dat wil zeggen dat je niet je lokken verft en, wat meer  van toepassing van conditioner en maskers. Dus zo vaak mogelijk.

Stap 2

Als je bereid bent om te beginnen met het bleken van je haar, moet je niet vergeten om blauwe bleekmiddel, gekocht van professionele salons en ook een ontwikkelaar, die helpt het bleekmiddel de kleur tillen van je lokken te gebruiken. Blauw bleekmiddel is het beste product om ervoor te gaan, ongeacht het merk, gezien het feit dat het helpt je om met de oranje tinten die in jouw haarlokken krijgt na het bleken.

Andrélon Oil & Care-range Haar Conditioner en John Frieda Full Repair Shampoo (voor alle haartypes) kan een goede optie zijn bij het voorbereiden van jouw haar voor het bleken, gezien de voedende en hydraterende eigenschappen. Een goede keuze is ook sterk Sexy Haar. Garnier Fructis Strengthening Conditioner – Silky Straight die hydrateert en een glans geeft aan je haarlokken.

Stap 3

Select je haar in zoveel strengen als je wilt, meng de blauwe bleekmiddel en de volg vervolgens de instructies en breng de combo op je haar met een haarverf borstel. Begin niet met de wortels, omdat zij moeten worden gebleekt eind, omdat zij verkleuren de snelste, vergeleken met de rest van je haarlokken.

Breng een ruime hoeveelheid bleekmiddel op al uw haarlokken om patches en strepen te voorkomen, zet dan een plastic zak op en laat het bleekmiddel voor 50 minuten. Vergeet niet: nadat er 35 minuten gestreken zijn, verwijder de plastic zak en breng bleekwater op je wortels.

Stap 4

Nadat het bleekmiddel in je haar is geweest voor 50 minuten, grondig je haar wassen en breng een sterke conditioner of een masker (L`Oreal paris elvive haarmasker re-nutrition) om je haarlokken te beschermen tegen schade.

L`Oreal paris elvive haarmasker re-nutrition is een goede optie, want het is speciaal ontworpen voor zwaar beschadigd haar. U kunt kiezen voor Nivea shampoo color protect (Voor Gekleurd Haar & Kleur Protection) als goed, een haar product dat verpakt is met tarwe-eiwit.

Stap 5

Je geblondeerd haar is waarschijnlijk oranje. Met het oog op de gewenste blonde tint te krijgen, moet je minstens twee dagen wachten voordat men de haren weer kan bleken,het hierboven beschreven proces. Wanneer uw geblondeerd haar de kleur van een banaan heeft, kunt u de kleur van uw keuze nemen.

Vergeet niet om uw bleekwater beschadigde haarlokken te voeden met sterk haar producten, zoals L`Oreal paris elvive haarmasker re-nutrition Een haarmasker behandeling, die de gezondheid van je gebleekte haar te herstellen.

Heb jij weleens zelf je haar gebleekt bij je thuis of door een  professionele salon? Ik heb het thuis 1x gedaan, maar ik laat het liever door mijn eigen kapper doen!

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s