Gezichts Oefeningen Om Gezichts Vet Te Verliezen

Hallo Beauties!

Sommige mensen spotten met het gezicht oefening, maar we toon en werken andere spieren in ons lichaam, waarom niet het gezicht? Gewichtstoename verschijnt in het lichaam, maar vaak eerste duidelijk in het gezicht, vooral de wangen volgens Een goede huishouding. Een goede all-around oefening routine en gezond eten dieet plan zal jouw helpen snel verliezen dat gezicht vet, maar vergeet niet gezichtsoefeningen die ervoor zorgt dat de spieren sterk en gespierd en de huid strak en glad.

Wangen opdrukken

Verminder de rondheid in wangen en helpen toon wangspieren door het uitvoeren van een wang trekken oefening. Plaats de vingers van elke hand op de wangen, onder het jukbeen. Naar beneden te trekken zachtjes, glimlach zo breed als je kunt, verzet tegen de neerwaartse spanning die door de vingers. Houd voor een telling van 5, en daarna ontspannen. Herhaal deze oefening vijf tot tien keer meerdere keren per dag.

Wangen Plat Drukken

Verminder het uiterlijk van mollige wangen door het uitvoeren van de wang het vet plat te houden.Begin met het puffen van de wangen met lucht, waardoor de lippen gesloten. Uw bovenlip door duwen een beetje. Houd de lucht in de wangen, terwijl je telt tot 10. Nu, verwijder de lucht in de linker wang, nog steeds de mond gesloten. Houd het daar gedurende 10 seconden. Druk vervolgens de lucht in de rechterwang, houdt nog 10 seconden. Je kunt deze oefening doen 10 keer, meerdere keren gedurende de dag als je wilt.

Gezicht en Hals Workout

Gezichtsl workouts bieden een effectieve methode van toning spieren rond het gezicht, kaak en nek, die bijdragen aan het creëren strakkere huid toon en stevig slappe wangen, kin en hals gebieden. Doe deze oefening vijf keer. Bijvoorbeeld, het werk van de nek, kaak en kin door het uitvoeren van deze oefening. Ga op je rug op je bed, met je hoofd opknoping over de rand, suggereert dat de het, langzaam omhoog tillen naar het hoofd, alsof je probeert om je kin naar je borst raken. Je voelt deze oefening alle spieren werken in de nek en kin, waardoor een dubbele kin en verstevigende je kaaklijn.

Wangen Glimlachen Oefening

Het werk van de wangen door te glimlachen zo breed als je kunt. Dan, je tong uit te breiden en probeer je neus aan te raken met het puntje van je tong. Ga gemakkelijk op deze om mee te beginnen, want je zult echt het gevoel onder de kin en kaak. U voelt de aantrekkingskracht in je wangen ook. Houd de samentrekking voor een paar seconden en laat dan los. Je kunt deze oefening doen vijf keer.

Compleet Gezicht Workout

Scrunch het gezicht van een hele workout bieden voor alle spieren in je gezicht, hen te helpen toon en versterken. Strak Knijp je ogen, je lippen plooien en kneed alle spieren in het gezicht. Probeer het fronsen, het voelen van de rimpels in je voorhoofd, en probeer je getuite lippen te tillen in de richting van de neus. Houd de weeën een paar seconden en laat dan los. Deze oefening meerdere keren per dag.

Doe jij ook weleens een gezichts oefenening om vet te verliezen ?? Of alleen om je huid mooi te houden?

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s