Yoghurt :Natuurlijke Gezichtsbehandelingen Voor De Gevoelige Huid

Hallo Beauties!

Ga voor groen met jouw huidverzorging en kalmeren de gevoelige huidtypes met een all-natuurlijke gezicht zelfgemaakt met yoghurt.

Yoghurt gezichtsbehandelingen behoren tot de meest geprefereerde gezichtsbehandelingen van alle zelfgemaakte gezichtsbehandelingen die er zijn, te wijten aan het feit dat ze een groot effect op mensen met een zeer gevoelige huid types hebben. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te bereiden, omdat ze vereisen geen andere bestanddelen.

Daarom is in het geval dat je een gevoelige huid die je wilt verzorgen op een goede wijze uit te voeren, moet je per se uit te proberen. Het enige wat je hoeft te doen is om een ​​gewone yoghurt te kopen en een laag toe te passen op je gezicht. Na ongeveer 20 minuten of zelfs meer, dan kun je het uitspoelen met behulp van wat warm water en vervolgens tik je gewoon op je gezicht droog. Na slechts een paar toepassingen, zal jij in staat zijn om een ​​verschil in de manier waarop je huid eruit ziet en voelt te zien.

Yoghurt heeft tal van heilzame eigenschappen die je huid kunnen profiteren van. Bijvoorbeeld door het feit dat het melkzuur bevat, yoghurt heeft de mogelijkheid van het afvlakken en scrubben huid tegelijkertijd.

Daarom moet bij cosmetica niet aan hun werk te doen voor uw huidtype, kunt u altijd vervangen door yoghurt zelfgemaakte gezichtsmaskers. Zolang dit soort op de huid, een juiste hoeveelheid tijd kan het zuur in de yoghurt losmaken schilferige en droge huid en tegelijkertijd ontbinden afval dat meestal in de poriën blijft.
Naast de mogelijkheid om uw huid te vernieuwen, kunnen deze gevoelige huid gezichtsbehandelingen gemaakt van yoghurt ook vechten vlekken, zoals ze zijn anti-bacterieel en ook anti-schimmel. Daarom, als je probeert en meng een kopje yoghurt met sap geperst uit een lime, zult jein staat zijn om een ​​gezicht masker dat je huid en opruimen eventuele acne problemen toon die je zou kunnen hebben te verkrijgen.

Bovendien, als je problemen hebt met zonnebrand, kan yoghurt gezichtsmaskers nogmaals vertegenwoordigen je antwoord, omdat deze gezichtsbehandelingen zijn in staat om niet alleen de pijn die zonnebrand meestal produceren, maar ook de roodheid geassocieerd met hen te kalmeren. Om de gezichts goed te laten werken, kun je zelfs twee eetlepels honing tot een eetlepel yoghurt voor het bereiden van een gezichtsmasker. Dit moet worden gelaten gedurende ten minste 15 minuten en vervolgens gespoeld met koud water. Terwijl het zink dat yoghurt bevat kan glad en laat de verbrande huid, kan zijn natuurlijke hydraterende eigenschappen van jouw huid.

In het geval dat jij je poriën strakker te maken, kun je ook gebruik maken van een gezichtsmasker gemaakt van twee eetlepels yoghurt en twee eetlepels gemalen haver. Zodra jij het met, de twee ingrediënten samen, je moet ze in de koelkast enkele uren, zodat de havermout om de yoghurt te absorberen. Je kunt dan het op je gezicht en laat het op voor ten minste 20 minuten. Na het spoelen het af met wat warm water, zal je zeker in staat zijn om te zien en om het verschil te voelen. Aan de andere kant, zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor yoghurt voordat je probeert een van deze gezichtsbehandelingen. In het geval dat je het gevoel jeuk van brandwonden na het gebruik van een dergelijk gezichtsmasker, moet je spoel het dan onmiddellijk uit en stoppen met het gebruik yoghurt voor uw huid.

Gebruiken jullie ook weleens natuurlijke producten voor jullie huidverzorging?

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

2 thoughts on “Yoghurt :Natuurlijke Gezichtsbehandelingen Voor De Gevoelige Huid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s