Parfum Tips: Hoe Een Parfum Te Dragen

Hallo Beauties!

Dames het dragen van parfum is elegant en vergelijkbaar als jou bijpassende outfit voor een gelegenheid. Ontdek hoe jij parfum op de juiste manier te kunnen dragen en te ontdekken met deze behulpzaam parfum tips van mij.

Als jij  een langdurige subtiele geur wilt houden, moet je deze op de juiste manier toe te passen. Probeer de beste parfum tips en ontdek hoe jij je parfum kunt dragen om echt te laten werken als onderdeel van jou stijl, en niet alleen als een geur die toevallig om je heen spuit.

Er zijn drie belangrijke types van geur en elk heeft zijn eigen sterke punten, maar de meeste parfum tips gaan goed samen met een van beide. Terwijl de meeste parfums geen vlekken op je kleding achterlaat, moet je de directe toepassing op jou huid en haar te beperken zonder te sprayen op je outfit.

Welke Type Geur Te Gebruiken?

De lichtste geur, kan Eau de Toilette het meest royaal worden toegepast en het wordt meestal gebruikt in de ochtend. Spray het om je heen of gaan voor de puls punten voor een langer blijvend effect. Licht sprayen het op je haar geeft een vergelijkbaar effect en de geur duurt beter gedurende de dag op die manier.

Wanneer u gebruik maakt van Eau de Parfum is de beste manier om te dragen het is om sprayen het in de lucht en loop erin. Als het komt in een fles, licht deppen de geur op uw huid.

Voor parfum, de sterkste essentie van de drie, moet u zich richten op de pols punten die helpen bij het openen voor een sensuele langer blijvend effect.

Pulse Punten

Gebieden van het lichaam waar de bloedvaten het dichtst bij de huid te produceren meer warmte en ze zijn de pols punten of drukpunten waar je moet de geur worden de aanvraag van een langer durende effect.

De puls punten zijn de nek, hals, polsen innerlijke, innerlijke ellebogen en de gebieden achter de oorlellen en zelfs je knieën. Gebruik deze puls punten voor een langer durende effect wanneer je parfum toe te passen in de ochtend. Als je klaar voor een date, houd in gedachten dat terwijl het ruikt heerlijk, het niet erg goed smaken, dus probeer om gebieden die kunnen worden gekust te voorkomen.

Het Belangrijkste: Wat Je Niet Moet doen!

Het toepassen van parfum mag niet het laatste wat je doet voordat je het huis verlaten. De eenvoudigste antwoord op de vraag hoe je geur te dragen is toe te passen voordat je je aankleden. Sommige soorten parfum kan ook vlekken metaal en donderslagen, zodat de bescherming van uw sieraden.

Wrijf nooit de huid direct na je net hebt parfum toegepast en wrijf je polsen bij elkaar als je eenmaal hebt toegevoegd een vleugje parfum op hen. Dit beschadigt de moleculen en verandert de geur .

Houd in gedachten dat je niet moet parfum toe te passen op je pols wijst op hetzelfde moment, noch mag je gebruik maken van te veel, zelfs als je sprayen het in de lucht en loop er doorheen.

En hoe gebruiken jullie je eigen parfums en wat is jou favoriete geurtje?
Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s