Essie Sleek Stick Nail Wrap Collectie Lente 2013

Hey Beauties!

Essie heeft haar lancering van haar allereerste nagel wrap. Zie de nieuwe aanbiedingen van de Essie Sleek Stick collectie Lente 2013.

Bij het krijgen van de hoogte van de laatste nagel trends, we nooit falen om te controleren of de nieuwste Essie releases. Waarom? Omdat het gerenommeerde label faalt nooit om de hete raakt van het moment vast te leggen in een stijlvolle en leuke manier. De gebruikelijke hete nieuwe seizoen tonen, zijn echter niet de enige verrassingen die het merk met zich brengt. Het label is nu avontuur in de nagel sticker afdeling en lanceerde haar eerste collectie.

De nieuwe Sleek Stick nagel wrap collectie vertegenwoordigt een duidelijk inzicht in de behoeften en wensen van fashionista’s vandaag. “Mijn obsessie met mode stopt niet met kleur … Kleur zet de toon, maar een ontwerp brengt houding”, zegt Essie Weingarten, oprichter en Global Creative Director. De nieuwe structuur stickers niet gewoon houden aan een stylistische richting. In plaats daarvan, de nieuwe aanbiedingen af ​​te spelen op een aantal leuke elementen: wilde en exotische dierenprints voor een Bold Touch, kant voor een vrouwelijke touch en zelfs een paar geometrische vibes voor degenen die zich bezighouden met vast te houden aan de laatste trends wat betreft hun manicure is betrokken.

Deze prachtige nieuwe nagel wraps zijn bedoeld om te nemen onnodige complexiteit voor zover nail art betreft. Het krijgen van mooie nagels is nu slechts een paar eenvoudige stappen. Eerst moet je ervoor zorgen dat je nagels schoon en voldoende gevormd, selecteer vervolgens de juiste vorm en grootte voor elke nagel, dus geen mysterie hier. Het is ook aan te raden om ze in de juiste volgorde om dingen makkelijker. De toepassing starten met uw pink nagels wordt aangeraden als ze het makkelijkste te hanteren. Gewoon afpellen de beschermfolie van elke sticker en druk stevig zodat u en trek zo alle luchtbel. Een eventueel overschot zal worden verwijderd met een nagelvijl. Voor nagelriemen, een cuticula stok is de beste tool voor het verwijderen van overtollige. Wacht een uur voordat u uw nagels nat om ervoor te zorgen de lijm voldoende tijd heeft om zich te houden aan het nagelbed en genieten van fantastische nagels voor maximaal 10 dagen.

Wil je wat extra glans? Breng een toplaag over de stickers. Klaar om de stickers en experiment te verwijderen met iets anders? Pas eenvoudig nagelriemolie rond de applicatie en loslaten. En klaar!

Hunker jij naar deze twaalf leuke drie dimensionale applicaties? Kijk dan voor deze in de Etos of in een van de detailhandel bestemmingen wereldwijd. De Essie Sleek Stick Nail Wrap is te koop voor €7,95.

Wat vinden jullie van de  Essie Sleek Stick Nail Wrap collectie?

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s