Leona Lewis Voor The Body Shop Cruelty Free Make-up Lijn

Hallo Beauties!

The Body Shop heeft de naam Leona Lewis als hun nieuwe trademark. De Britse zangeres zal verschijnen in de campagne van het label dragen van de producten van een limited-edition make-up collectie met cruelty-free, vegetarische producten.

De nieuwe Leona Lewis voor The Body Shop samenwerking bevordert cruelty-free en ethische cosmetische producten. The Body Shop label staat bekend om hun producten die niet op dieren zijn getest voor cosmetische redenen, en lijkt te hebben gemaakt de perfecte keuze omdat de Britse zangeres is al lange tijd de rechten van dieren supporter en vegetarisch.

Als onderdeel van de samenwerking zal Leona Lewis de hoofdrol in de campagne van de cosmetische bedrijf om dierproeven voor goede beëindigen en zal haar naam te lenen aan een speciale nieuwe make-up en parfum collectie voor The Body Shop.

“Ik ben gepassioneerd door schoonheid en ik ben over de rechten van dieren. Als gevolg hiervan, ik ben echt bewust van waar de producten die ik gebruik uit komen. The Body Shop verkoopt cruelty-free, ethische producten die verbazingwekkende Community Fair Trade ingrediënten. De samenwerking is een natuurlijke pasvorm, “Leona zegt het.

De Limited Edition-collectie van Leona Lewis voor The Body Shop is ingesteld om te worden gelanceerd op 26 maart. De lijn zal beschikken over vegetarische cosmetica en verpakkingen met een bloemige herten motief en een blusher borstel (€ 16,50), Shimmer Paletten( € 16.00 elk) in blush en brons verdicht, elk met drie tinten, lipgloss(€ 8.00 per stuk) zijn in brons, koraal, fuchsia en bloemblad, en een White Musk Libertine EDT en EDP (vanaf € 10.00) het opnemen van noten van muskus, Turks fruit, baby orchidee en slagroom.

Bovendien is deze mei zal The Body Shop klanten hebben de mogelijkheid om een ​​pand ter ondersteuning van de non-profit organisatie Cruelty Free International dat pleit voor een wereldwijd verbod op dierproeven voor cosmetische doeleinden te ondertekenen.

Leona volgt de voetsporen van de Britse actrice Lily Cole, die was van The Body Shop allereerste wereldwijde ambassadeur van het merk en verschenen in hun ‘Beauty Met Hart’ campagne. Het label bracht ook een limited-edition cruelty-free en 100% vegetarisch make-up lijn die producten die niet zijn getest op dieren inbegrepen. “The Body Shop neemt een verantwoordelijke houding ten opzichte van mensen en het milieu, en het voelt geweldig om te worden ter ondersteuning van een merk dat is een pionier in die manier van werken”, zei Cole.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze makeup lijn? Ik denk dat deze Cruelty Free Make-up Lijn een goede initiatief is van de Body Shop!

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s