Make-up tips voor brildragers.

Hallo Beauties!

Make-up moet worden aangepast wanneer u een bril draagt, omdat zij verduisteren deel van je gezicht. Verkrijg de juiste look met behulp van een paar goede make-up tips voor brildragers.

Het dragen van een bril moet invloed hebben op de manier waarop u uw make-up draagt, voor betere resultaten. Of je alleen een leesbril gebruikt of om de hele tijd  uw specs te dragen, probeer dan de beste make-up tips voor brildragers.

Afhankelijk van uw diagnose, kan het dragen van een bril tot 2 belangrijke effecten op de ogen: waardoor ze lijken kleiner of groter. Frames ook een belangrijke rol spelen bij de keuze van de juiste make-up voor een goede uitstraling en oog make-up is nooit een verspilling van tijd als je een bril draagt.

Make-up voor brildragers Essentials

Kleinere, lichtere frames zorgen voor meer vrijheid met kleuren en u kunt sporten helderder tinten. Voor grote glazen, met dikke en donkere frames, moet u een meer neutrale look te zorgen dat ze werken.

Lenzen toevoegen schaduwen op je gezicht, maar de brillen zijn al een groot accessoire, dus niet proberen te compenseren met shimmer of verlichtingen: u krijgt geen warm look.

Wanneer uw bril je ogen groter lijken, de beste make-up voor brildragers betekent keuzes die zijn een beetje subtieler. Zware eyeliner kan je een wasbeer look. Niet ooit slaat u de oogcrème toepassing elke avond, omdat al uw lijnen en onvolmaaktheden rond de ogen verschijnen ook groter.

Als uw bril je ogen kijken kleiner, vermijd dramatische donkere contouren, omdat ze de ogen lijken nog kleiner, maar voor je wimpers, de krultang is een geweldig idee.

Make-up voor brildragers Tips

Gebruik bruin of grijs eyeliner om echt je ogen pop van achter de glazen, maar probeer de sterkere tinten van zwart te vermijden. Randloze glazen zorgen voor meer vrijheid en je kunt zelfs proberen de smoky eye in een bruine of grijze schaduw.

Vloeibare eyeliner en mascara kan voltooien je look, maar gaan allemaal uit alleen voor dunne frames. Enorme zwarte bril met dikke velgen ook zorgen voor meer vrijheid in de make-up, omdat zij betrekking hebben zo’n groot gebied rond uw ogen dat de gemeenschappelijke make-up voor brildragers regels niet van toepassing zijn zo sterk als voorheen.

Hoe kan ik make-up voor brildragers Match

Weersta de drang om je make-up overeenkomen met uw bril. Probeer om of wel donkere frames kiezen in een kleur schakering die u niet vaak gebruikt op uw make-up. Als je wat meer kleur specs, niet overeenkomen met uw lippen of nog erger, je oogschaduw.

Aangezien u oog make-up is niet van toepassing met uw bril op, investeren in een goede make-up spiegel die u kunnen helpen de juiste look op basis van deze eenvoudige regels van make-up te krijgen voor brildragers.

Wie van jullie draagt weleens een bril of altijd?? Ik draag Lenzen vind ik wat mooier. Al hoewel ik ook wel weer een bril wil proberen.

Veel liefs van mij, Isabel XoXo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s