Rihanna Voor MAC Cosmetics Make-up Collectie 2013

Hallo Beauties!

Het lijkt erop dat Rihanna is haar aandacht te schakelen van mode tot make-up als de Grammy Award zangeres heeft net een deal gesloten met MAC Cosmetics tot vier fab make-up collecties getiteld RiRi Hearts MAC te creëren. Meer informatie over de producten!

De Rihanna voor MAC make-up collectie is eindelijk gebeurt! MAC Cosmetics tikte Rihanna voor een make-up collectie samenwerking en de artiest zei dat haar beslissing om af te wagen in de wereld van make-up ontwerp naast MAC is ‘een no-brainer’ als ze al een fan van de go-to-merk als het gaat om professionele make-up voor een tijdje.

“Als je denkt aan make-up, het merk dat bij u opkomt – voor iets legit – is MAC. Welke kleur je wilt, het is net als ‘Laten we naar MAC.’ Ik heb MAC gebruik op tournee voor zo’n lange tijd was het een natuurlijke pasvorm voor mij. Ik heb altijd make-up gehouden, en ik heb altijd gezegd dat als ik het doe, wil ik het doen met een geloofwaardige merk “, zegt Rihanna in een interview met WWD en het lijkt erop dat het merk creatieve team hetzelfde respect voor Rihanna als de heeft merk heeft een overeenkomst getekend met de Barbados diva die zal leiden tot de ontwikkeling van niet een, niet twee maar vier make-up collecties die zal worden gelanceerd in heel 2013.

Blijkbaar heeft Rihanna is een hands-on medewerker van MAC in het creatieproces van de make-up producten die zijn opgenomen in de aankomende collecties als de zangeres zegt dat ze graag haar creativiteit te uiten door middel van muziek, make-up en mode. Nu hebben we al gezien haar mee te nemen op de stijl te zien in de nieuwe Rihanna voor River Island SS 2013 collectie en nu opwinding loopt hoog als de Grammy-award winnende zanger is ingesteld op haar fans verbazen met een scala aan felle en prachtige make-up producten die willen complimenteren alle huidtinten.

Of ze haar doel bereikt, kunnen we niet met zekerheid zeggen helemaal nog niet als de eerste producten RiRi Hearts MAC ondertekend – dit zal de titel van alle vier collecties om gelanceerd te worden-zijn streefcijfer zal starten in mei te bereiken. Blijkbaar MAC zal een stand openen op Rihanna’s van optredens in 4 mei in Brooklyn voor het maken van de collectie beschikbaar om online gekocht te en later in de winkel verkrijgbaar.

Dus, wat moeten we verwachten van de komende MAC Rihanna make-up samenwerking? De RiRi Woo lippenstift geïnspireerd door MAC van de zanger favoriete rode lippenstift, de Ruby Woo lippenstift, een tint die Rihanna wilde haar eigen maken alle tijdens het maken van zeker dat dit een kleur die alle huidtinten complimenten. De lippenstift zal worden in alle vier de make-up collecties betekent dit ‘la pièce de resistentie’ van de samenwerking.

Rihanna’s MAC zomer 2013 make-up collectie zal ook twee andere lip kleur tinten, een Lustre Drops pigment en een geperst poeder duo blusher. De zanger MAC lineup wordt gezegd tot vier fab lip kleur tinten, een intense gepigmenteerde Lipglass de RiRi Woo lipstick, verschillende oogkleur tinten en falsies overeenkomen omvatten. Voor de feestdagen, de collectie wordt uitgebreid met nog eens 10 make-up producten, variërend van nagellak tot make-up tassen, dus zorg ervoor om een ​​oogje houden op de RiRi Harten MAC collecties als de producten zal waarschijnlijk vliegen uit de schappen!

En zeg eens het is weer een plaatje RiRi Harten van MAC Cosmetics maar we moeten allemaal geduld hebben.

Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s