Nieuwe Videoclip:Blue Sense – Atmospheric

Hallo Beauties!

Hier weer een prachtige videoclip van DJ Blue Sense.

Blue Sense is een trance producer en remixer die in de stad Utrecht, Nederland woont. Hij produceert verschillende stijlen van trance muziek, zoals progressief en uplifting en vocale trance muziek. Omdat ik heel flexibel ben ik altijd open voor nieuwe uitdagingen en andere stijlen, maar zijn focus ligt op trance muziek.

Dus voel je vrij om zijn website te controleren en meer over hem te ontdekken. Hij is niet alleen producent, maar ook DJ en maakt wekelijks Infinity Trance mixen. U kunt ook kijken op zijn komende releases en hij geeft je de mogelijkheid om previews te beluisteren. U kunt ook  zijn laatste nieuws lezen, zodat u altijd op de hoogte over hem bent.

Hij post regelmatig updates op Facebook over zijn nieuwste projecten en wat hij doet. Op de hoogte blijven kan je ook hem op Twitter volgen. U vindt er ook hem op verschillende sites zoals SoundCloud en op YouTube. Als u verder zoekt zal je zeker meer op het internet vinden over hem.

Zijn muziek zal bet schikbaar zijn vanaf alle bekende online winkels, zoals Beatport, Juno, Dance-Tunes of iTunes. Binnenkort op zijn website heeft u toegang tot een volledige lijst van winkels. Aarzel niet om een reactie op zijn wall te laten, BLUE SENSE zal regelmatig zijn wall controleren en altijd proberen om u antwoord terug te geven.

En wat vinden jullie eigenlijk van trance muziek?
Heel veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s