Les petits fous “, De Eerste Collectie Van Soft Parfum

Hallo Beauties!

Le Soft Perfume, opgericht door Philippe Vignon (voormalige L’Oreal) en Isabelle Masson Mandonnaud (founding partner van Sephora) met hoofdzetel in Parijs, presenteert “Les petits fous” – hun eerste parfum collectie solide stok.

Binnen verpakkingen kleurrijk, ingericht volgens verschillende collecties, zullen deze parfums cosmetische stok binnenkort een nieuw gebaar van schoonheid die zal parfum koesteren onze huid en onze zintuigen, waardoor onze energie op te laden.

Een onvergelijkbare plezier, een sensuele en speelse product, iets nieuws in het Frans parfumerie, met zijn praktijk dus – geïnspireerde lipsticks -, zal binnenkort toetreden tot de noodzakelijk dat we blijven in onze tassen.

De Soft Parfum, cosmetische samenstellingen verrassend om parfum zonder alcohol, wordt toegepast op de warme gebieden (hals, polsen, tussen je borsten, voorhoofd …) op elk moment van de dag. De fles bevat 292 geparfumeerde liefkozingen, die gemengd worden met de geur van onze eigen huid om pure emotie cosmetische parfum welzijn verenigen.

Zijn neus Mandonnaud Isabelle Masson, die sinds 1982 leeft in de wereld van parfum en cosmetica (“een wereld vol van ambachtslieden en meester parfumeurs grote kunstenaars. Een universum waar alle reizen naar wellness-en schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk” ) zegt:

We proberen zo dicht mogelijk bij de natuur blijven, zelfs in Parijs. Immers, een bloem, een bloem blijft Parijs. Onze stad leert ons om nauw samen te kijken, maar onze reizen en onze reizen naar de natuur blijft essentieel om op te laden en te inspireren. “

Tien jaar geleden, Isabelle creëerde een parfum stevige stok, verraste ons vandaag met zijn eerste complete collectie, “Les petits fous” Soft Parfum, die wordt afgenomen in verschillende geuren alle unreleased:

  • Op basis van Shea: fous les petits “Plumes”, “Anges”, “Zazou” en “Rock”
  • Op basis van Tiare: fous les petits “Plages”
  • Op basis van mango boter en Tamanu olie: fous les petits “Rayes”

De collectie “Les petits fous” is al verkrijgbaar via Le Soft Perfume website. Degenen die hebben geprobeerd het te zeggen dat deze parfums zijn heel verslavend, en als je eenmaal proberen, kan niet leven zonder hen. Omdat ze makkelijk mee te nemen in je tas, kunnen we ze op de metro, of terwijl in het kantoor en we gestresst voelt. We zachtjes blijven door onze huid, in de punten waar we het gevoel meer stress, en adem hun geur te kort te ontwijken. Pure magie! De prijs is € 19.90.

Zijn jullie al bekend met deze nieuwe parfum van Le Soft Perfume?

Veel Liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s