Beste Kleur Oogschaduwen voor Bruine Ogen

Hallo Beauties!

Bruine ogen (net als ik) is eenvoudig als je eenmaal ontdekt welke kleuren je best aan te passen. Check out de beste oogschaduwen voor bruine ogen, samen met een paar make-up tips voor uw ogen.

Te beginnen met het kleurenwiel is de eenvoudigste manier om de beste oogschaduw voor bruine ogen te kiezen. Maak je ogen opvallen door het dragen van de tegenovergestelde kleuren van de kleurencirkel en je zult de meest vleiende en verfijnde bruine oog make-up te krijgen.

Naast de mogelijkheid om af te trekken zowel bruine als zwarte eyeliner, vrouwen met bruine ogen hebben waarschijnlijk de meeste kleuren om uit te kiezen wanneer ze op zoek naar dat prachtige oogschaduw die echt zal helpen deze te bereiken een geweldige uitstraling.

Beste kleuren Make-up voor Bruine Ogen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op basis van het kleurenwiel, met bruine ogen kunt u een grote verscheidenheid van oog make-up kleuren te dragen, uit wintertalingen, paars, blauw en roze tot neutrale zoals taupes, koperplaten, bronzen en chocolade.

Smokey eyes kan een geweldige look voor bruin oog make-up te zijn, zolang je kleuren die je ogen in plaats van koud metallic tinten compliment te gebruiken. Probeer de NYX Smoky Eyeshadow Palette, die de perfecte oogschaduw kleuren voor een smeulende rokerige make-up voor bruine ogen heeft. Chocolade bruin, karamel en gouden hoogtepunten kan u helpen een indrukwekkende smokey eye look.

Beste Oogschaduwen voor Diep Bruine Ogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donkerbruine ogen, die op het randje zwart, geschikt voor middelgrote tot donkere tinten. Hier krijg je een handheld spiegel en kijk goed naar je irissen in het daglicht. Focus op de lichtere vlekken van kleur in je ogen, zullen die helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor markeerstiften.

Mauves en donkerbruin zijn uitstekende kleuren, die kunnen worden gemarkeerd met brons en goud, maar antraciet, pruim of bos groen kan net zo aangenaam kijken.

Beste Oogschaduwen voor Medium Bruine Ogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van viooltjes tot koperplaten, middelgrote bruine ogen kunt u de grootste vrijheid bij het kiezen van verbazingwekkende oogschaduw. Brons, paars of groen het beste werken voor dag en voor meer dramatische avond looks waar je van kunt zelfs een neutrale oogschaduw met metallic eyeliner.

Beste Oogschaduw voor Lichte Bruine Ogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beste tip voor licht bruin oog make-up is het vermijden van zwarte eyeliner. Kies een donkerdere bruine tint en experimenteren met lichtere highlights, zoals lichtgeel.

Laat me weten welke kleuren jullie nog meer mooi vinden!! Veel liefs van mij, Isabel XoXo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s