Zelfgemaakte Lip Plumper Recepten

Hallo Beauties!

Vol sexy lippen worden beschouwd als een van de aantrekkelijke eigenschappen van een vrouw kan hebben. Lip plumpers zijn ontwikkeld door de beauty-industrie om te kunnen vrouwen over de hele wereld helpen om sexy, lippen om te zoenen hebben nog dit voordeel komt vaak met een behoorlijk prijskaartje hangt. Maar het maken van uw eigen lip plumpers kan een meer betaalbare oplossing voor degenen die hebben een sobere houding als het gaat om schoonheid zorg. Tegenwoordig is de beauty-industrie heeft zich ontwikkeld zo veel dat we in staat zijn om een ​​groot aantal producten te vinden voor iedere schoonheid probleem bekend bij vrouwen.

Lip plumpers zijn het perfecte voorbeeld van een product dat is ontworpen om de behoefte van vrouwen die behoefte aan een impuls aan sexier en meer lippen om te zoenen krijgt te vervullen. Maar voor degenen die hebben een sobere houding ten opzichte van schoonheid of voor degenen die op zoek zijn naar een groen alternatief, kan de prijs en ingewikkelde ingrediënten vaak een afschrikwekkend als het gaat om de aankoop van een van deze producten. Gelukkig, er is geen noodzaak om de lip voller voordelen, omdat, zoals in het geval van de meeste conventionele beauty producten zijn er diverse zelfgemaakte alternatieven die u kunt proberen voor een soortgelijk effect. De sleutel tot het maken van een effectieve vervanging voor een product is afhankelijk vaak in het begrijpen van de basisprincipes waarop deze producten werkt. In de meeste gevallen zijn deze producten bevatten een irriterende stof, zoals cayennepeper dat een tijdelijke ontsteking waardoor de lippen lijken voller als gevolg veroorzaakt.

Daarom is een prikkelend gevoel wordt vaak ervaren korte tijd na het aanbrengen van deze producten. Eigengemaakte lip plumpers vaak afhankelijk van kaneel blad olie, gember, pepermunt olie / pepermunt extract of vloeibare cayennepeper om een ​​vergelijkbaar effect te krijgen. Deze natuurlijke ingrediënten hebben een gunstig effect omdat de bloedstroom te stimuleren. Hier zijn een paar recepten die kan worden gebruikt om mooie lippen te krijgen:

Kaneel lip voller

U moet samen mengen ongeveer 6 druppels kaneel blad olie, 6 eetlepels olijfolie, een vitamine E gel caplet, vloeibare vitaminen B6 en B3 en het allemaal in een schone herbruikbare container. De meeste van de ingrediënten die nodig zijn voor deze recepten kunnen worden gekocht bij reformwinkels. Te bewaren op een droge, koele plaats wordt aanbevolen als natuurlijke ingrediënten hebben meestal een kortere levensduur in vergelijking met conventionele variëteiten en een onjuiste opslag kunnen verlagen zelfs nog verder.

Pepermunt lip voller

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten: 1 eetlepel vaseline, 2 druppels pepermuntolie, een halve theelepel bijenwas en 2 theelepels rode peper. Een vleugje gember kan ook worden toegevoegd, maar degenen die die een gevoelige huid kan de combinatie een beetje vinden te veel. Dit recept is ook zeer eenvoudig als alles wat je hoeft te doen is om al deze ingrediënten te combineren goed genoeg om de beste consistentie te krijgen. Het opslaan van de lip voller in een glazen container wordt aanbevolen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shea boter en pepermunt olie lip voller

Voor een ultra hydraterende lip voller u kunt bereiden in een hartslag zorg ervoor dat je deze ingrediënten bij de hand: vaseline, pepermuntolie en Shea boter. Het mengen van gelijke hoeveelheden van elk van deze ingrediënten kan een goed idee echter als u allergie gevoelig gaan gemakkelijk op pepermuntolie aan te raden is, omdat anders het effect misschien een beetje onaangenaam op zijn zachtst gezegd.

Hebben jullie wel eens zelf Lip Plumper gemaakt?  Ik heb wel de Lip Plumper met kaneel gemaakt!

Veel Liefs van mij, Isabel Xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s