Zelfgemaakte Body Wraps: Recepten en Tips

Hey Beauties!

Zelfgemaakte Body Wraps zijn een uitstekende manier om jezelf te behandelen als je niet de tijd of geld voor een volledige spa-ervaring. Van de traditionele klei zelfgemaakte lichaamspakking recept om een ​​heerlijke chocolade zelfgemaakte mager wrap, kijk naar sommige van de beste zelfgemaakte body wraps voor een stralende huid.

Ideaal voor het vastzetten en toning van de huid, maar ook voor een diepe hydratatie, kunnen zelfgemaakte body wraps een zeer ontspannende ervaring bij het goed gedaan.

Hoe maak je een zelfgemaakte Body Wrap maken?

De meeste zelfgemaakte body wraps start met het toepassen van het mengsel van ingrediënten op de huid, gevolgd door het wikkelen van het lichaam in handdoeken of zelfs plastic om de bloedsomloop te verhogen in de huid, trekken gifstoffen en verbeteren van de algehele look. U kunt ook gebruik maken van verbanden die je vast met metalen clips als u gebruik maakt van een zelfgemaakte lichaamspakking recept waarin wordt aanbevolen dat u verhuist na het toepassen van de wrap op uw huid.

Snel zelfgemaakte Body Wraps

Traditionele zelfgemaakte lichaam warp recepten omvatten de Clay Body Wrap, gebaseerd op ofwel groen of witte klei, en de Mineral Wrap die Epsom zouten en essentiële oliën mengt.

U zult meestal moeten ten minste acht glazen water dat is gekookt voor het toevoegen van de zouten of de klei en de optionele poedervorm kruiden. Uw huid moet lichtjes vochtige zijn alvorens een zelfgemaakte lichaamspakking met zouten of klei.
Beste zelfgemaakte Body Wrap Recepten

De beste manier om te gaan bij het kiezen van een zelfgemaakte lichaamspakking is ervoor te zorgen dat het niet alleen goed voor uw huid, maar het kan ook helpen gewicht te verliezen of zich te ontdoen van cellulitis.

Chocolade Body Wrap Recept

Smelt chocolade chips in de magnetron voor het toevoegen van 1/3 kopje van honing en een paar aardbeien in een blender. Zodra het mengsel is afgekoeld een beetje, toepassen op uw huid na het scrubben grondig.

Breng beginnen met je voeten met een schone kwast en laat het op voor ten minste 15 minuten.

Beauty Impulses-Zelfgemaakte Body Wraps Recepten en Tips2

Amandelolie Eigengemaakte Body Wrap voor Cellulitis

Meng 2 kopjes amandelolie met 8 druppels grapefruit etherische olie en 2 druppels lavendel, jeneverbes, venkel en tijm essentiële olie. Doe het mengsel in een spuit fles en schud het voor en tijdens het aanbrengen.

Wikkel je lichaam in cellofaan na het aanbrengen van het mengsel met een goede pasvorm die niet beperkt circulatie en verblijf in een warme kamer voor ten minste 20 minuten.

Beauty Impulses-Zelfgemaakte Body Wraps Recepten en Tips1

Neem een ​​douche na uw zelfgemaakte lichaamspakking en altijd dep je huid droog, nooit wrijven met een grove handdoek.

Hebben jullie wel eens zelf  Body Wraps gemaakt?  Ik heb wel de Chocalade Body Wrap. gemaakt! (hahaha wat een kliederboel)

Veel Liefs van mij, Isabel Xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s