Advertorial: EDM School Nederland

EDM School Nederland is de en DJ school van Nederland en verre omstreken. Bij EDM School Nederland krijg je op leuke, leerzame en constructieve manier les van fulltime producers en DJ’s die wekelijks draaien voor gevulde dansvloeren.

Blue Sense en EDM School Nederland

Naast oprichter en docent van EDM School Nederland is, Lex van der Horst, op dit moment 5 jaar fulltime, professioneel Producer en DJ. In 2011 heeft hij besloten  zich  muziekaal te binden aan de naam Blue Sense. Sinds Lex met Isabel met EDM School Nederland begonnen hebben we ons als doel gesteld al onze ervaringen en expertise op het gebied van produceren van electronic dance music over te dragen aan onze (toekomstige) cursisten evenals het draaien van muziek met professionele DJ apparatuur of via de computer met geavanceerde software zoals Traktor Pro. We geven les op de voor onze school herkenbare manier: met passie en gevoel voor muziek.

Beauty impulses EDM School Nederland

Produceren, draaien en lesgeven

De stap van het produceren en draaien naar het geven van workshops en later de oprichting van EDM School Nederland was voor ons een vanzelfsprekende stap. Bij het produceren en dj’en brengen wij onze passie voor muziek over op de dansvloer. Bij het lesgeven helpen wij (toekomstige) cursisten onze kennis en ervaringen over te dragen.

Passie en gevoel voor muziek

De extra dimensie van het lesgeven is dat we nu mensen kunnen laten ervaren hoe leuk muziek maken en draaien is, ook als de cursist of workshopnemer niet van plan is om voor volle zalen te draaien maar ‘slechts’ op de zolderkamer. Creatief maar vooral constructief bezig zijn met je eigen (toekomstige) muziek is op zichzelf al een enorme boost en met de juiste tools, tips en tricks is het ons doel jouw muziek op een hoger niveau te tillen.

Het is door de geavanceerde software zoals Logic Studio, Ableton Live en FL Studio voor iedereen mogelijk zijn of haar gevoel te vertalen in eigen muziek producties en door de geavanceerde DJ apparatuur is het voor iedereen mogelijk zich op termijn als DJ te presenteren zonder jarenlange oefening op een instrument.

Wij genieten dagelijks van het enthousiasme van onze cursisten en het is voor ons telkens weer een uitdaging om bij iedere producer en DJ in wording van jong tot oud naar het juiste niveau te tillen.

Wil je precies weten wat ik heb geproduceerd en aan het produceren ben evenals wat ik gedraaid heb op diverse media ga dan naar mijn SoundCloudFacebook of Mix.DJ.

Wil jij ook lessen nemen of meer informatie ga naar de website van EDM School Nederland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s