Helena Rubinstein Prodigy Nacht, ​​De Jeugdige Huid Te Herwinnen

Hallo Beauties!

Onderzoek laboratoria handtekening Helena Rubinstein, geïnspireerd door het werk van Nobelprijswinnaar Joseph Herman Muller, die beweren te worden gepresenteerd op de eerste ’s nachts behandeling is ontworpen om tijd te stoppen en natuurlijk herstel van de huid zijn jeugd.

Recente ontwikkelingen in de celbiologie is gebleken wat zijn de belangrijkste factoren van veroudering of cellulaire veroudering. We verwijzen naar telomeren of verzorgers van de jeugd.

Beauty Impulses Prodigy Night de Helena Rubinstein

De lengte van telomeren is genetisch bepaald bij de geboorte. Elke keer dat er een celdeling worden deze ingekort. Wanneer telomeren te verkorten, kan de cel niet meer delen meer en treedt fase van apoptose (geprogrammeerde celdood).

Veel in vitro studies hebben aangetoond dat oxidatieve stress de grootte van telomeren te wijzigen, zelfs sneller celveroudering.

Ter bescherming van deze schildwachten, Prodigy Night formule een krachtige nieuwe combinatie van planten kunnen beschermen en te behouden het cellulaire DNA, om de vitaliteit van cellen verlengen, en hen te beschermen tegen oxidatieve aanvallen en UVA en UVB.

Beauty Impulses Crema Prodigy Night

Omdat het onmogelijk is om terug in de tijd, is het essentieel om cellulaire jeugd. Gedurende de dag, de huid wordt geconfronteerd met talrijke aanvallen, dus het is noodzakelijk om een ​​goede beschermende barrière waarvan de primaire business is het herstellen van de aanvallen te regenereren gedurende de dag, en de voorbereiding van de huid voor toekomstige aanvallen te hebben.

Aangezien de huid regenereert tijdens de nacht, de witte lotus bloeit onder het maanlicht. Uw plantensap fungeert als leidraad voor alle behandelingen Prodigy lijn, omdat het heeft een anti-radicale en anti-inflammatoire die helpen beschermen en kalmeren de huid.
Beauty Impulses Linea Prodigy Night Helena Rubinstein

Het blad extract van Senna Alata, voogd plantencel DNA, biedt bescherming tegen schade veroorzaakt door UV-stralen, waardoor de tekenen van photoaging te bestrijden.

Om een ​​perfecte combinatie die op de vijf fundamentele lagen van de huid hebben een reeks van vijf planten activa te bereiken:

  • Extracten activa Lily of the Valley naar de barrièrefunctie van de huid te versterken en hydratatie van de huid.
  • Extracten van Scutellaria Baixalensis wortelstokken de uniformiteit van de huid verbeteren.
  • Rijst peptiden om rimpels te verminderen en de huid toon.
  • Extracten Maitake activa aan de dermale basis verdichten.
  • Polyfenolen Lichi aan stevigheid van de huid te behouden.

Het combineren van de kracht van deze ongewone veroudering activa zonder het opgeven van de sensualiteit van een formidabele textuur en wulpse flux, is een van de principes die de lijn producten Prodigy volgen. Verpakt in totaal comfort, draagt ​​de huid een subtiele geparfumeerde sluier die de geest ontspant.

Volgens ambtenaren van het merk, de huid intens geregenereerd, gevoed en rustig – dankzij de behandeling van Helena Rubinstein Prodigy Night – haalt alle de verschijning van de jeugd. Wij willen proberen, of het al zijn beloftes nakomt.

Zijn er dames die er alles aan doen om anti-aging produkten te gebruiken om langer jonger te lijken?? Laat het me hieronder weten!!

Veel liefs van mij, Isabel XOXO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s