Dior Hypnotic Poison Eau Secrete

Hallo Beauties!

Onder invloed van het succes van Hypnotic Poison parfum van Dior collectie, de nieuwe Dior Hypnotic Poison Eau Secrete is een aantrekkelijke nieuwe aroma voor de verleidelijke en sensuele vrouwen. De klassieke Hypnotic Poison werd voor het eerst gepresenteerd in 1998, gevolgd door Hypnotic Poison Parfum en Hypnotic Poison Elixir in 2008 met de uitgave van Hypnotic Poison Eau Sensuelle wegdek in 2010 en vandaag hebben we de komende Hypnotic Poison Eau Secrete aankomst in januari 2013.

Hypnotic Poison Eau Secrete, verboden vrucht Dior’s, net als de rest van de geuren in de Hypnotic Poison selectie, heeft de geur van dodelijke verleiding, zeer intens en delicaat aantrekkelijk. Deze nieuwe versie maakt u de vorige edities vulgaire aanpak en bevordert een meer delicate zin.

Beauty Impulses Dior Hypnotic Poison Eau Secrete bottle

Graceful oosterse klasse en tegelijkertijd verfrissend, Hypnotic Poison Eau Secrete begint met een citrus stormloop van Siciliaanse mandarijn, sinaasappel en bergamot Calabrië. Het hart neemt met indrukwekkende Sambac jasmijn gemengd met Tunesische neroli gelaagde op stimulerende vanille elementen in de droge omlaag houden van het trouw zijn aan de persoonlijkheid van Hypnotic Poison collectie. Dit fascinerend aantrekkelijke parfum in een luxueuze pracht is de werken van beroemde meester parfumeur Francois Demachy.

In de rol van het gezicht van de nieuwe Dior Hypnotic Poison Eau Secrete we zullen zien Franse actrice Melanie Laurent, bekend van haar rol in de film Inglorious Bastards door de beroemde Hollywood schrijver Quentin Tarantino. De reclamecampagne werd neergeschoten door Steven Meisel.
Beauty Impulses Mélanie-Laurent-For-Dior’s-Hypnotic-Poison

Hypnotic Poison van Dior Eau Secrete is naar verwachting beschikbaar zijn in 50 ml en 100 ml versies van Eau De Toilette formulering en is gepland voor release op 23 januari 2013 en zal in de parfumerie te koop zijn. De prijs zal zijn €72,50 voor 50ml en €103 voor 100ml.

Ik vind het een heerlijke geur Hypnotic Poison van Dior Eau Secrete!

Wat is jullie favoriete geur?? Laat het me weten via hieronder!!

Veel liefs van mij, Isabel XOXO.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s